Schoonheidssalon

Sinds we verhuisd zijn naar Moorsele, kan je bij Venus Hair Belgium nu ook terecht in ons schoonheidssalon. We bieden verschillende diensten aan zoals de verjongingskuur "facial boost", een voetverzorging (eeltverwijdering, nagels knippen, etc.), dag- of avond make-up.

NuSkin

Je weet best wel dat Venus de Godin van de schoonheid is. Wel, bij Venus Hair Belgium gaan we verder dan alleen het haar.

Voor een mooie, frisse en jonge uitstraling kiezen wij ervoor om te werken met het merk NuSkin. Een merk waarmee we ook werkelijk huidverjonging kunnen realiseren.Eerst gaan we van start met een grondige reinigingsbeurt van de huid (zonder zeep + ook een lichte, doch efficiënte peeling), nadien gaan we met het AgeLoc system (ionen) de huid gaan stimuleren tot verjonging, en als afsluiter werken we af met een voor jou aangepaste dag- of nachtverzorging.We werken met enerzijds negatieve ionen (om zo onderhuidse afvalstoffen weg te voeren) en anderzijds met positieve ionen (om de verjongingskuur diep de huid in te sluizen).De AgeLoc treatment wordt ook voorgedragen door specialisten als nabehandeling bij botox of andere cosmetische ingrepen.

Wij behandelen dus de huidconditie! Fitness voor je gezicht!Wil je zelf ook een frissere uitstraling, maak dan gauw je afspraak in het schoonheidssalon van Venus Hair Belgium.

Pedicure

Wil jij ook op wolkjes lopen?Met onze "natte" pedicure onderscheiden we ons van de klassieke vorm van voetverzorging.Zo komt er geen snijwerk meer aan te pas bij het verwijderen van eelt en is het vrijwel volledig pijnloos.

Indien je last hebt van wat in de volksmond "kalknagels" genoemd wordt, kunnen de nagels ook op een hele milde wijze verdund worden.Wens je gel op je teennagels, dan kan dit uiteraard ook. Meer informatie hierover vind je terug op de pagina "nagelstudio".Een pedicure en gel op de teennagels kan je uiteraard ook perfect met  elkaar combineren.Maak nu een afspraak om op lichte voetjes rond te dartelen.

(Permanente) Make-up

Bij Venus Hair Belgium kan je je ook laten opmaken.

Moet je naar een feestje? Trouw je binnenkort? Of weet je soms gewoon niet hoe je er zelf moet aan beginnen (zie ook party/concept)?Voor een mooie dag of avond maquillage kan je bij ons terecht.

Ga jij voor een naturelle look, deze van een zwoele verleidster of ga je helemaal uit de bol met kleuren en glitters?Naast de klassieke make-up werken we ook samen met een getrainde schoonheidsspecialiste die op afspraak bij ons langs kan komen voor Permanente Make-up.

Dit weten we graag zeker een week tot 2 weken op voorhand.Leg je afspraak nu vast bij Venus Hair Belgium.