Nagelstudio

​Voor uw kunstnagels kan u kiezen voor gel of acryl / hars.
Kiest u voor de glans van gel, de kracht van acryl of combineert u deze gewoon?
Kom de zomer door met gel op de teennagels. Kies jij een French of ga je voor een leuk kleurtje?

We beschikken over een grote waaier van kleuren in acryl, gel, gelish (gellak) en nagellak.

Kunstnagels: GEL

 

Als je kiest voor kunstnagels met gel, dan wordt meestal op de natuurlijke nagel gewerkt. Maar uiteraard kan je ook verlengen met behulp van tips of sjablonen.

Gel heeft als voornaamste eigenschappen dat het buigzamer is, de vorm gaat mee met de vorm van de natuurlijke nagel en het heeft een hoogglanzende look.Je kan vrij kiezen tussen een "tijdloze" french, of je kan je helemaal laten gaan in het uitgebreid kleurengamma van gels, nagellak of gelish (gellak).De gelnagel wordt "gebakken" in een "oventje" met UV-lampen. Zo kan de gel goed uitharden en zich aan je nagel hechten.

Kunstnagels: ACRYL / HARS

 

Gaat je voorkeur misschien uit naar acryl (ook wel hars genoemd)?Acrylnagels worden opgebouwd uit poeder vermengd met liquide.De grote voordelen zijn dat de kunstnagels minder dik liggen, dat je langere nagels kan dragen, dat ze extra stevig en duurzamer zijn.Ook nu kan je kiezen tussen een french en kleuren.Bij Venus Hair Belgium hechten we enorm veel belang aan de mooie vorm van de nagel. Zo besteden we extra tijd aan het vormen van een mooie opbolling.

Teennagels: GEL

 

Draag je ook graag open schoenen, sandalen of slippers? Dan zijn verzorgde teennagels voor jou toch ook belangrijk?

Gel op de teennagels kunnen je helpen om steeds mooi voor de dag te komen.

Groot voordeel is dat je teennagels minder vlug groeien dan je vingernagels. Hierdoor ben je vlug zes tot acht weken op je gemak.Een kleurtje, of french? Daar heb je de vrije keuze in.Na 30 tot 45 minuten tijd ben je klaar om te pronken met je gel teennagels.Als je combineert met een pedicure dan bieden we ook nog eens 5 euro korting.