Kapsalon

Hét kapsalon voor dames, heren, kids en studenten

waar haarkwaliteit op de eerste plaats komt!

 

 

We werken dan ook met uiterst verzorgende producten van de Kitoko-reeks. We zijn geen BIOkapper, maar onze kleuringen bevatten minder dan 0.02% amoniak en zijn verder opgebouwd uit kleurpigmenten, gewonnen uit 100% natuurlijke elementen. We hebben ons gespecialiseerd in kleuren, knippen en opsteekkapsels.

 

 

 

 

Eindelijk lang haar!

 

Ben je het moe? Wordt er steeds te veel lengte afgeknipt van jouw haar als je vraagt om een beetje te "toppen"?

 

Onze klanten kunnen getuigen dat ze eindelijk, sinds ze bij Venus Hair Belgium komen, hun haar lang hebben gekregen.

 

Puntjes knippen betekent bij ons werkelijk "puntjes knippen"!

 

 

Kitoko

Met Kitoko zijn we trendsetter. Wij waren het eerste kapsalon in België die ervoor gekozen heeft om met Kitoko de standaard naar glanzend en gezond haar te verhogen.Waarom zou je Kitoko ook thuis gebruiken?
Je zal langer jouw kleur behouden, je haar zal er langer gezond uitzien en ook meer glanzen.

Affinage

Voor de afwerking kiezen we bij Venus Hair Belgium voor de Affinage-lijn. Een gamma die staat voor perfectie, glans en jeugdigheid.Ook de kleuringen die we gebruiken in het kapsalon zijn uit de reeks van Affinage. De formule van de kleuringen zijn in 2013 aangepast en de nieuwe samenstelling is op plantaardige basis.Voor blonde haren en meches/balyage werken we met een tragere, maar gezondere manier van ontkleuren. Blond, zelfs wit, met 10 of 20 volume!!!

CHI Stijltang

Om nog extra glans aan je haren te geven werken we met de IONEN technologie.

Naast onze drogers en brushingborstels die met de ionen-technologie voorzien zijn, werken we ook met de CHI stijltang.

Voor zowel stijl haar als om mooie losse krullen te creëren.De ionen zorgen ervoor dat zijde gemakkelijker wordt opgenomen door het haar en ze zullen de H2O-molecule breken in plaats van te stomen. Hierdoor blijft de hydratatie van het eigen haar veel beter behouden.Klanten bevestigen zelfs: meer glans met deze tang dan met een andere.

Haircut by Marno

Als je op zoek bent naar een kapper die heel goed kan knippen, dan is Marno de "geknipte" persoon voor jou!

Wil je een hip kapsel, of wil je je haar net laten groeien? Marno heeft zich gespecialiseerd in, zowel kort als lang haar, knippen.Langer haar? Niet alleen door middel van hair extensions kan je jouw haar lang krijgen! Ook door regelmatig je gespleten puntjes te laten knippen

En hier maken wij het verschil! Je zal maar weinig kappers vinden die net voldoende je haar toppen. Velen zijn heel ijverig en knippen meer af dan nodig. Als je onze raad ter harte neemt en opvolgt, dan heb ook jij binnenkort lang EN gezond haar.