Hair Extensions

Droom jij ook weg bij het idee om te pronken met lang haar?
 
Heb je niet graag dat je haarverlenging opvalt?
 
Baseer je keuze dan misschien niet enkel op prijs, maar laat ervaring primeren!

 

 

 

 

 

 

 

Er bestaan heel wat soorten en variaties in haarverlenging.
Wij werken voornamelijk met keratine hair extensions en haarbanden (ook wel wefts genoemd).
 
 
Tape-in extensions, clip-in extensions en ook flip-in extensions bestaan op de markt, maar doorgaans zijn dit niet de meest optimale toepassingen om je als klant heel comfortabel en zelfzeker te voelen.
 
Zelfs pruiken of lace-wigs kan je op bestelling bekomen.
 
 
Om onze realisaties te bewonderen, gelieve een kijkje te nemen in de fotogallerij.
Vraag ook naar onze andere foto's als je bij ons langskomt.
 
Als je nog niet helemaal overtuigd bent, dan zal onze voor en na fotoboek in ons kapsalon je vast en zeker over de sloot trekken.
 
 

VENUS  HAIR  BELGIUM

logo venus hair extensions haarverlenging kortrijk
Keratine Hair ExtensionsAls je een haarverlenging zoekt van een hoge kwaliteit aan een lage prijs, dan zit je bij Venus Hair Belgium zeker aan het juiste adres.We plaatsen de hair extensions op de correcte en propere manier, zodat de belasting voor het eigen haar tot het strikte minimum beperkt wordt.Je kan reeds meer volume brengen in je haar
vanaf 190 euro en een haarverlenging is al mogelijk vanaf 340 euro. Hiervoor gaan we uit van 50extensions voor meer volume en 100 extensions voor de verlenging.Eerlijkheid gebied ons te vermelden dat gemiddeld voor verlenging tussen de 125 en de 175 extensies geplaatst worden.Voor een prijs op maat voor jou? Bel ons, of breng ons een bezoekje in Moorsele.

Haarbanden / Wefts.Ook voor haarbanden kan je bij Venus Hair Belgium terecht. Om de hairwefts te plaatsen maken wij gebruik van micro rings met een siliconelaag (beschermt je eigen haar en zorgt ervoor dat ze niet zomaar uit je haar schuiven).

Wij gebruiken dus geen weaving (innaaien) . Na enige research blijkt dat deze methode minder geschikt is voor ons Europees haar.Gemiddeld kan je dezelfde haren tussen de 8maanden en een jaar hergebruiken.De gemiddelde prijs bedraagt 300euro voor volume en 600euro voor verlenging.

Prijsinformatie op maat kan je bekomen in ons kapsalon te Moorsele.

Pruiken / Tape-in / Clip-in​Ons aanbod hebben we ook uitgebreid, maar dit weliswaar op bestelling.

Het is uiteraard onmogelijk om alles in stock te hebben, dus indien je één van volgende producten wenst, kan je ons steeds informatie vragen.

Pruiken, LaceWigs, Tape-in extensions, Clip-in extensions, Flip-in extensions (de Hair Flip).

Veel is mogelijk mits jullie ons hiervoor de tijd kunnen geven.Wederzijds begrip maakt goede vrienden.
Kom gerust langs voor jouw oplossing op maat.